recenze

A Tribute to the Rolling Boulder

A Tribute to the Rolling Boulder

A Tribute to the Rolling Boulder je další z řady často docela úchylných projektů skandinávského machra Petriho Pürha. Dnes v poněkud jednodušší a uspěchanější verzi - Petri chtěl stihnout Asembly'07 - ale pořád velmi slušný nadprůměr.
Hra A Tribute to the Rolling Boulder vás reinkarnuje do role nezbedného kamene, chránícího hory plné zlatých sošek proti nezbedným horolezcoidním sběratelům senzací - bez ironie výborný příběh, nemyslíte? :) Jinak poměrně jednoduchá hra se změní v demoverzi pekla, jestliže vám jeden z těch Indiana Jonesů unikne síle kamene a vyšplhá se mimo váš prostor - poté vašemu, ehm, kameni začne klesat jakýsi ekvivalent pověsti či karmy. Jen škoda jisté jednoduchosti a stereotypu, který se díky té jednoduchosti želbohu dostaví do vašeho doupěte na návštěvu o něco dříve, než by bylo u Petriho her záhodno.

Objektivně vysoce nadprůměrný počin ještě vylepšuje jako vždy precizní Petriho grafika, takže A Tribute to the Rolling Boulder prostě nelze nedoporučit - ať už máte rádi holky, nebo naopak vdolky. Škoda, že to můj oblíbený developer drobátko uspěchal.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

A Tribute to the Rolling Boulder A Tribute to the Rolling Boulder A Tribute to the Rolling Boulder A Tribute to the Rolling Boulder

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce