recenze

Springy

Springy

Co takhle vyzkoušet si roli pružiny? Zní-li vaše odpověď na tuhle poněkud zvláštní otázku kladně, pak mám pro vás dobrou zprávu. Právě s obyčejnou pružinou se budete pokoušet dostat snad do všech možných i nemožných zákoutí. ;)
Ve hrách jsme se už mohli setkat s ledasčím. Měli jsme tu zvířátka, kuličky, rostliny, spotřebiče a plno dalších věcí, ale vybavíte si hru, kde byste mohli ovládat obyčejnou pružinu? Jestli je sympatická nebo není, to vám bohužel neřeknu, ale mohu vás ujistit, že právě s ní si v několika levelech užijete ohromnou porci zábavy.

Než se opět pustím do jakéhokoliv dalšího popisu, rád bych tak trochu vyzdvihnul technické zpracování. Vše je totiž velmi slušně vymodelováno. Zvuky jsou sice slabší a v podstatě jediné, co budete velmi často slýchávat, je právě zvuk již zmíněné pružiny. Hudba není bohužel k dispozici vůbec. Možná se tedy ptáte, proč zrovna tohle vyzdvihuji, ale uznejte sami, komu by se tohle celé nelíbilo při opravdu zanedbatelné velikosti celého projektu? ;) Pojďme si ale trochu přiblížit, oč ve hře běží. Jak jsem již zmiňoval, budete ovládat pružinu. Vaším úkolem bude skákat po plošinkách a posbírat všechna ozubená kolečka, jež najdete. Ne vždy to ale půjde tak snadno. Plošinky jsou někdy opravdu vysoko a někdy i dosti daleko. Na některých z nich je naštěstí magnet, který vás dokáže přichytit a dostat se tak i na tato místa. Narazit můžete i na další překážky a k jejich vyřešení bude zapotřebí zapojit logickou úvahu.

Žádná další překvapení vás bohužel nečekají. Po celou dobu budete mít totožný úkol a to v několika málo misích, které jsou k dispozici. Stereotypnost se dostaví poměrně rychle. Tento nedostatek se projevuje hlavně na prostředí, jež je bohužel dosti stejnorodé. Velkou výhodou je ale již zmíněné zpracování, nesoucí se v ruku v ruce s velikostí, která opravdu přebíjí všechny nedostatky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Springy Springy Springy Springy Springy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce