recenze

Super Ecksdee Panic

Super Ecksdee Panic

Maník přetransformovaný do malé zelené příšerky musí vyřešit nejprve problém, jak se zase stát člověkem a pak najít cestu ven z dané úrovně, což je opět další smršť hádanek, ale i boje s bossy. Máme tu další plošinovku z takové té „staré školy“.
Pěkná dávka hraní, ale i nostalgie už čeká. Zvládnete pokořit všech šest levelů?

Možná se zastavíte u faktu, že šest úrovní je málo, nějaký ten tutoriál, pomalejší začátek – to bude nuda. Omyl, jednak tu žádné poučování není a jednak je každé kolo rozděleno na dvě základní části. Nejdříve ovládáte malou zelenou obludku, kterou si musíte proskákat cestu k vejci. Jedině tak se z vás stane člověk a dostanete přístup do dalších dveří a hlavnímu puzzlu kola, kterým je nasbírání lahviček s vodou a jejich vylití do obří kádinky, čímž se otevřou hlavní dveře dál. Jako zelený paskvil ale také budete nějaký ten oříšek k rozlousknutí. Hlavní těžiště je ovšem v následné lidské podobě.
V tuto chvíli už můžete chodit do dveří, kde se skrývají zbraně a již zmiňované lahvičky. Tyto předměty bývají zpravidla chránění poněkud drsnějším bossem, takže ho musíte zničit.

Starodávný je i systém ukládání, respektive kódu. Po každé kole je na obrazovce několik symbolů, které si pečlivě napište nebo namalujte, pokud nechcete začínat stále znova. V každé takové hříčce se musí něco sbírat. Zde sbíráte kapky, ale také zlaté dílky skládačky puzzle. Přiznám se, že nevím, na co jsou, ale jsem ten typ hráče, který je jednoduše mít musí…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Super Ecksdee Panic Super Ecksdee Panic Super Ecksdee Panic Super Ecksdee Panic Super Ecksdee Panic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce