recenze

Spin It!

Spin It!

Hra Pong je snad tak stará jako hraní samo. Jednoduchý koncept, kdy na každé straně obrazovky máte plošinku a mezi nimi létá míček a vy se snažíte, aby se vám nedostal za vaši plošinku. Má taková gameska v této době ještě šanci? Mrkněte na recenzi a uvidíte.

Spin It! je opravdu klon stařičkého Pongu, ale přidává nějaké ty módy navíc a tím se stává velmi zajímavou hrou. Pojďme se na vše tedy podívat .

PONG MODE: Toto je klasický pong. Dvě pálky, poletující míček a snaha ho střelit soupěřovi za záda. Lze hrát proti počítači, ale také ve dvou lidech na jednom PC.

BREAKOUT MODE: Tento mód je velmi zajímavý. Místro soupěře máte před sebou hromadu kostiček, které musíte odpinkat. Když se vám to podaří, tak postupujete do dalšího levelu. Nejvíce to připomíná Arkanoid, respektive jeho klon, který se překvapivě jmenoval Breakout :-).

SHOOTER MODE: Třetí a poslední mód je střílečka! Tentokrát letíte prostorem a střílíte po všech různých plošinách... dokud vám nedojde energie a nebo pokud vám už ty mizerné plošinky nepolezou na mozek:-).

Grafika je hodně dobrá. Hudba poslouchatelná. Hratelnost přesně taková, jaká se k pongu hodí. Kdo je vyznavačem plošinek a balónku, tak ať jednoznačně stahuje. Abych nezapoměl, F1 přepíná do fullscreenu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Spin It! Spin It! Spin It! Spin It!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce