recenze

Crash Zone

Crash Zone

Dát tři, čtyři písmena dohromady není problém. Slovo PONG asi nejlépe vystihuje dnešní arkádovou pecičku, která v precizním provedení přichází na naše monitory. Klasický pinkací princip v novém (a hezkém!) hávu stojí určitě za vaši pozornost.
Dlouho byla na Zemi tma. Neprůhledná, nepočítačová, neherní. A pak se zjevil první procesor, první herní konzole a ejhle! Objevil se Pong. Nejjednodušší hra z nejjednodušších, ve které jsou na obou stranách monitoru dvě virtuální čárky, které si mezi sebou pinkají virtuálním míčkem za účelem pokoření toho druhého. Super hratelnost, super zážitek, super novinka svého času.

Dnes recenzovaná hra Crash Zone je festovní předělávkou výše uvedeného herního principu. Autor si lahodně vyhrál s trojrozměrnými modely a texturami, takže na freeware scénu se jeví tento počin graficky hluboce nadstadardním. Na výběr máme jako hráči dvě herní modifikace, čili konkrétněji jde o pinkání na tenisovém kurtu a ve futuristické aréně s pohybujícími se (!!!) větráky. Soupeř, jehož síla nás vcelku prověří, se snaží vracet veškeré naše údery zpět, nicméně je s trochou umu a štěstí porazitelný. Zajímavý zvukový doprovod dokresluje atmosféru hry na jedničku, takže nevidím jediný důvod, který by nevěřícího pařana nepřesvědčil o svých kvalitách.

Vzhůru za dobrodružstvím! Stahujte, instalujte, hrajte! I když vím, že každý jsme jiný, každý máme rád něco jiného, přesto jsem bytostně přesvědčen, že se vám Crash Zone bude líbit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Crash Zone Crash Zone Crash Zone Crash Zone Crash Zone

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce