recenze

Gigantic Gear

Gigantic Gear

Kdepak na mne s Japonci! Tomu říkám kreativita daná geneticky! Jejich hry – mezi něž patří i ta dnešní – jsou hravé a hratelné a vůbec takové nějaké inovativnější, než ty naše, evropské… Dnešní 3D střílečka s mega-robotem stojí určitě za zahrání!
A hleďme, zase ti Japončíci! Netuším, kolik tisíc neobjevených freeware pokladů leží zakopáno kdesi na tajemných asijských serverech, ale pokaždé, když nějakou tu skrytou bombičku objevím, jsem radostí celý bez sebe.

A nejinak tomu bylo i dnes, kdy jsem objevil a ihned i zrecenzoval nádhernou 3D robotickou střílečku s názvem Gigantic Gear. Kdo z vás si pamatuje na klasiky robotického žánru jako například Heavy Gear, ten mi dá jistě za pravdu, že tato herní oblast má něco do sebe. Ovládat totiž macatého pohyblivého robota plného zbraňových systémů je zážitek nad zážitky. I dnešní robot, kterého ovládáme, je mašinkou, která má z úkol sestřelit, odstřelit či jinak zlikvidovat všechno, co se na obrazovce hýbe. A nebyli by to Japonci, kdyby nedali své hře i nějaký ten příběh. Jeho obsah se dozvíte z intra, které je – stejně jako celá hra – velmi kvalitně graficky provedeno. 3D modely jsou prodchnuty asijskou fantasií, mohutné gejzíry střel a raket působivě vytváří na herním screenu světelné efekty a my jako hráči jen čisté mačkáme fire a sledujeme s úžasem v očích celé to pohyblivé divadlo.

Musí se to prožít, neboť jedině tak tuto hru nejen dohrajete, ale i nasajete naplno její atmosféru. Takže – go-go-go!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Logis | 05.06.06 v 23:18

sorry, chtel sem se zeptat jak vstoupim do hry...

Logis | 05.06.06 v 23:14

chtěl bych se zeptat jak vstoupim po vytvoření vlastního robota...ono je to totiž japonsky:)


galerie

Gigantic Gear Gigantic Gear Gigantic Gear Gigantic Gear Gigantic Gear

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce