recenze

Patrimonium Akt 3

Patrimonium Akt 3

Špičkovou adventurální trilogii Patrimonium znám již delší dobu, leč na Freegame.cz se objevuje až nyní. A proč ne rovnou třetím dílem? Proč to trochu neotočit? Super grafika a příběh jsou devizy směnitelnější než Dollar…
Byl jednou jeden mládeneček jménem Julián užívající si svého mladého života plnými doušky. Právě se mu podařilo dokončit studium, když v tom…objevil ve své schránce dopis od pana Petera Woncieka, který se toho času nachází právě v daleké zemi Egyptské, kde objevil… A jakápak by to byla adventura, kdyby neměla zápletku, která je originální a maximálně dobrodružná! Ovšem to bych nesměl být zlý paďour recenzent, který vám ji samozřejmě neřekne, aby vám nezkazil zážitek z objevování! :-)

Jedinou informaci, kterou mohu ještě v této souvislosti pustit ven je fakt, že pan Wonciek potřebuje Juliánovu pomoc, neboť to, na čem pracuje, jeví známky absolutního tajemného utajení a on sám se ocitá ve vážném nebezpečí… Každopádně tu dnes máme klasickou Lucasoidní 2D adventuru v lukrativní grafice plně odpovídající žánru. Teskně jsem se po prvních screenech zahleděl na prastarý (a notně se rozpadající) plakát Indiany Jonese, který doma zdobí mou skříňku s hrami. Jeho kousky, vedené mou rukou, mne naplňovaly touhou jít dál a dosáhnout cíle. Ehm, konec snění, nastal čas zúčtování. Tým Chuck Productions vydal již dříve dva díly tohoto mistrovského kousku, které již v době svého vydání excelovaly, nicméně u nás jsme je ještě nepublikovali. A věřte – brzy to napravíme!

Dnešní gameska si bezprecedentně zaslouží vaší pozornost, kteroužto – jak doufám - nijak nenaruší ani jazyk německý, této hře vlastní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

magda | 13.06.06 v 10:56

hra vyzera zaujimavo.akurat sa uz asi hodinu nemozem dostat dalej. Pred tu sochu som postavila rastlinu a ked som stlacila ten nahrdelnik na krku tej sochy tak ta rastlinka zhorela a potom sa dali stlacat tie symboly na zemi ale nic sa nedeje


galerie

Patrimonium Akt 3 Patrimonium Akt 3 Patrimonium Akt 3 Patrimonium Akt 3 Patrimonium Akt 3