recenze

Zanis

Zanis

Udělat dobrou logickou hru je kumšt. Zanis je kumšt. Profesionálně vytvořený logický rychlík je po všech stránkách ukázkou autorovy kreativity a umění. Grafika lahodí oku, hratelnost je motivační, takže nemáte nač čekat. Nainstalujte, zapařte a uvidíte!
Odstřelování padajících kuliček není nic extra světoborného. Ovšem jak je vidět, vezme-li se klasický herní koncept a zabalí se do moderního grafického kabátku včetně pořádné porce levelů, lze udělat hru, na kterou se nezapomíná. Ani po několikaleté přestávce.

Zanis je velice převelice pěkná logická hra. Vezmeme-li si herní kuchařskou knihu, pak stačí kousek Tetris, půl kila Bust a Move a deset deka schopného vývojáře. Lehce toto všechno orestujeme na kvalitním oleji z panenské přírody, přidáme trochu koření hratelnosti, pořádnou porci designu a máme zaděláno na dobrotu převelikou. Z výšin na nás padají různobarevné koule, které odspoda sestřeluje stejně barevnými projektyly, při současném navyšování našeho skóre. Člověk by ani nevěřil jak je tenhle na první pohled jednoduchý koncept funkční. To se prostě posadíte do křesla, popadnete klávesnici a už to jede, už se to valí. A vstát se nechce.

A nechce a nechce. :-) Nebudu nosit mnoho dříví do lesa když prohlásím, že si tuhle hru zamilujete. Pokud tomu tak nebude, pak problém není ve hře, ale na vašem přijímači. Osobně jsem si u ní vyhrál tak, jako už dlouho ne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Moror | 09.07.07 v 16:40

Navíc není nutné instalovat (+).

marian | 06.03.06 v 10:33

Přesvědči se! Stáhni a hraj! :-D

Monika | 03.03.06 v 19:27

Nevím jaká je tato hra ale ostatní říkají že je dobrá ráda bych se o tom přesvědčila

Alex | 03.03.06 v 19:24

Hmm


galerie

Zanis Zanis Zanis Zanis Zanis