recenze

Commander Keen: Marooned on Mars (remake)

Commander Keen: Marooned on Mars (remake)

Commander Keen musel nedobrovolně přistát a v několika levelech se vydává najít součástky potřebné k opravě lodi. Remake prvního dílu, který přináší klasické hopsání s Keenem a připomene vám doby, kdy to byl jeden z největších hitů na PC.
Ach ta nostalgie. Ovládáte prťavého maníka s pistolkou a pogem a snažíte se najít cestu k východu v arkádovém stylu skákání a ničení nepřátel. Planeta, po které se pohybujete, je rozdělena na jednotlivá kola, zvuky a grafika také odpovídají originálu.
Bírejte sladkosti, přeskakujte jámy, ostny, hledejte karty a otevírejte dveře a sem tam nějakou tu příšerku zničte. Pogo vám pomůže vyskočit výše, ale to všichni příznivci Commandera Keena znají. Tady není nic, co by vás překvapilo. V tomto případě je to ovšem klad, který se cení, a díky němu si užijete legendární herní sérii jako „zamlada“.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Petulinda

Petulinda | 29.11.17 v 13:36

zajímavé

PavelH

PavelH | 07.10.16 v 10:00

Dobrá hra.


galerie

Commander Keen: Marooned on Mars (remake) Commander Keen: Marooned on Mars (remake) Commander Keen: Marooned on Mars (remake) Commander Keen: Marooned on Mars (remake) Commander Keen: Marooned on Mars (remake) Commander Keen: Marooned on Mars (remake)