recenze

Jet Set Willy and the Trash of the Universe

Jet Set Willy and the Trash of the Universe

Klasika je zpátky. V roli sympatického človíčka bude vaším úkolem opět projít dům a sesbírat co možná nejvíce předmětů bude možné. A že to nebude procházka růžovou zahradou, vám jistě nemusím nějak zvláště popisovat.
Když se porozhlédnete v našem archívu, pojem Jet Set Willy vám jistě neunikne. Od Jet Set Willy PC, Jet Set Willy 3 až po Jet Set Willy Online. Na multiplayer ale tentokrát zapomeňte. Jedná se o čistokrevnou hopsačku. Znalcům jistě nemusím popisovat oč jde a určitě už bez váhání klikají na magické tlačítko download. Vám ostatním bych řekl jen to, že se ocitáte v jistém domě a vaším úkolem je sesbírat co možná nejvíce předmětů bude jen možné. Jen pozor na překážky a jiné další nástrahy. Máte sice na první pohled dostatek životů, ale vzhledem k počtu potřebných předmětů to zase taková výhoda není. Co říci závěrem? Klasika klasik v dalším z řady remaků. Není sice dokonalá, přesto má své kouzlo a pokud vám doposud tento titul nějakým způsobem unikal, pak stažením rozhodně neprohloupíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Jet Set Willy and the Trash of the Universe Jet Set Willy and the Trash of the Universe Jet Set Willy and the Trash of the Universe