recenze

Bubliny

Bubliny

Bubliny jsou původně komerčně vydanou arkádovou hříčkou, kterou před několika lety stvořily (resp. vydaly) dva velice významné vývojářské týmy na domácí scéně – Eriador Games a o mnoho známější Future Games.
Více než osm let stará DOSová hříčka, a její o dva roky mladší předělávka pro systém Windows (tu vám nabízíme právě dnes), způsobila svého času na české scéně pořádný poprask a téměř ihned se mezi domácím hráčstvem stala velice oblíbenou. Přidáte se k nim?

Ačkoliv Bubliny jsou primárně určeny pro dva hráče, neznamená to, že pokud po ruce nějakého toho kamaráda nemáte, nemůžete hrát. Právě naopak, i samotní si s Bublinami užijete spoustu legrace – přecejen však ne takovou, jako v případě multiplayerových klání. Do rukou se vám dostává jakýsi dráček, který oplývá schopností vytváření bublin. Díky nim své nepřátelé posléze můžete také ničit. Kromě tohoto hlavního úkolu se musíte taktéž vypořádat s později poměrně častými logickými mezihrami. Jednoduchý koncept, co říkáte? Nicméně taktéž nesmírně hratelný!

I když Bubliny rozhodně šestileté stáří nezapřou, technické zpracování je na poměrně vysoké kvalitativní úrovni. Grafika vám připomene nejvíce patrně skvělou hříčku Fish Fillets, hudební kulisa je taktéž perfektní. Ve výsledku se tak jedná o skvěle hratelné dílko, jehož stáhnutí se rovná téměř povinnosti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Dominika Maciková | 12.10.06 v 21:36

je to super hra

DoMaS | 19.06.06 v 00:19

http://ceskehry.wz.cz/navody/bubliny.htm

Triple T | 10.04.06 v 16:02

Recenzentovi mozna zalezitost jmenem "Bubble hero 2" unikla. Ja se ale spis divim, ze v clanku neni ani slovo o Bubble Bobble.

Trotl | 10.04.06 v 08:25

A co hra Bubble hero 2? O te se tu nikdo nezminil? Nebo si nejsou vubec podobny?

Ladislav Nosákovec | 09.04.06 v 20:12

A kdo rika ze ne? :)

Risk | 09.04.06 v 16:49

Sry, ale tahle gamesa byla jako free vydaná asi před 2 lety.


galerie

Bubliny Bubliny Bubliny Bubliny Bubliny