recenze

Andersens Maedchen mit den Schwefelhoelzern

Andersens Maedchen mit den Schwefelhoelzern

Za neuvěřitelně dlouhým názvem dnešního titulu naleznete příjemně vypadající titul, který minimálně na několik desítek minut pobaví. A když prozradím, že hratelnost a technické zpracování je na úrovni, je mi hned jasné, že už dávno stahujete.
Za šíleným názvem Andersens Maedchen mit den Schwefelhoelzern se skrývá překvapivě poněkud zajímavá 3D akční hra, která má hlavní přednosti v grafice a hratelnosti – relativní úspěch tedy zaručen. Hrajeme za jakousi malou holčičku, se kterou začínáme v malé a pěkně zpracované místnosti. Veškeré dění se však začíná odehrávat za dveřmi příbytku sympatické slečny, takže šup na ulici.

Tady máme možnost vidět podivné postavy, které se snaží počínání hlavní hrdinky udělat přítrž. Neprozradím co musíte udělat. Snad jen napovím, že světlo hraje v Andersens Maedchen mit den Schwefelhoelzern významnou roli ;-). Na první pohled je jasné, že titul exceluje v grafice, která je na poměry freewaru velice povedená. Ostatně jako celá hra, kterou vám tímto doporučuji. Nudit se nebudete!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Tarman | 28.09.07 v 01:47

No je fakt, že na to jak sebrat věci taky nemůžu přijít.

Marian | 02.02.07 v 12:03

Trpělivost chybí? :-)

Toshio | 02.02.07 v 11:21

Tech. spracovanie síce na úrovni je, ale s tou hratelnosťou by som to nepreháňal. Odinštaloval som to po 5minutach pretože ma už nebavilo skúšať všetky klávesy na ovládanie, aj tak som na nič neprišiel.


galerie

Andersens Maedchen mit den Schwefelhoelzern Andersens Maedchen mit den Schwefelhoelzern