recenze

Katey's Quest

Katey's Quest

Určitě jste si někdy přáli mít kouzelné schopnosti, zkrátka umět tak trochu čarovat. Ale jak všichni dobře víme, takovou magickou sílu nemá nikdo. Nebo snad ano? Vyslechněte si příběh mladé dívky, která musí absolvovat čarodějnický výcvik jen proto, aby se mohla vrátit domů.
Tahle gamesa je vlastně logickou 2D arkádou. Příběh vás zavádí do rodiny, ve které musí matka malé holčiny odjet na čas pryč. Ta zůstává doma jen se svou babičkou. V okolí se šušká, že její maminka je „tak trochu“ čarodějka. Protože to dívce nedá, v okamžiku, kdy její dozor v podobě babičky usne, se vydává hledat v domě nějaké známky čarodějnictví... Takhle bych vám asi přiblížil příběh tohoto titulu.

Co ale bude náplní vašeho konání? Z ničeho nic se ocitnete na pro vás naprosto neznámém místě, ve kterém je spoustu zrcadel. Naštěstí je zde indicie, která vám napoví, co se vlastně stalo. Nacházíte se na místě, které je určeno pro výcvik čarodějek, který končí až tehdy, kdy projdete úspěšně posledním zrcadlem do dalšího světa, kde splníte poslední úkol. V každém světe jde vlastně o to sebrat co nejvíce (pokud možno všechny) předmětů, které jsou na mapě. Není to ale zase tak snadné. Na to, abyste je ukořistili všechny, musíte udělat úkony jako jsou vysunutí plošiny, vyjetí žebříku atd., ve správném pořadí.

Grafika není nic extra, ale ve 2D zobrazení bychom neměli od logické arkády ani víc čekat. Naproti tomu se mi velice líbí zvuková stránka tohoto dílka. Tu právem chválím.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

KopRus | 30.09.06 v 11:15

Bohužel, tak daleko jsem tuto hru nedohrál. Snad ti ale poradí někdo ze zkušenějších pařmenů.

Alishka | 29.09.06 v 17:01

Co mam delat u toho chlapka s tema sipama?Odstrelovat je na nej zpatky? Jak?


galerie

Katey's Quest Katey's Quest Katey's Quest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce