recenze

Blue

Blue

Blue je zajímavé spojení logického a plošinovkového žánru. A tak v této hře budete nejenom skákat sem a tam za různě barevnými hvězdičkami, ale také budete muset přemýšlet, neboť každá hvězda aktivuje jiné části v úrovni.
Dokážete si poradit s hádankami, které tu čekají na každém kroku a skoku? Je jen na vás, abyste zachránili ostrov.

Ovládáte malého modrého mužíka, kterého čeká spousta hopsání a s tím spojeného řešení puzzlů. Postřeh i dobrá strategie se budou hodit. Úkolem v každém ze třiceti úrovní je najít a sebrat tři barevné klíče. Už asi tušíte, že to nebude nic snadného. Klíče se ukrývají daleko a kdesi ve výškách, do kterých se dostanete pomocí plošinek. Ty aktivujete sebráním hvězdičky, přičemž do té doby spuštěné můstky jiné barvy se opět vypnout. A takto se to střídá, abyste vy mohli postupovat dál a dál. Mnohdy musíte ještě během skoku trefit hvězdu, jinak spadnete opět na zem a můžete začít znova. Což vzhledem k časovému limitu není úplně žádoucí, že?

Hra skýtá několik bonusů, můžete sbírat ceny a za ty pak kupovat vašemu charakteru doplňky, ale většina z nás bude neskonale šťastná, když dokončí třeba základní levely. Znovu totiž podotýkám, že úplně lehké to není.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

MarieH

MarieH | 29.05.20 v 21:11

pěkná hra

PavelH

PavelH | 27.10.16 v 16:28

Dobrá hra.

NADĚJE

NADĚJE | 06.01.15 v 10:13

good :)


galerie

Blue Blue Blue