recenze

Streemerz

Streemerz

Staňte se tajným agentem a vydejte se do složitého komplexu splnit ještě tajnější a složitější misi. K dispozici vám bude pouze a jedině jakýsi vystřelovací hák. Jestli tamní nástrahy nedokážete překonat vzduchem, nedokážete to vůbec. Jiná cesta totiž není.
V každé úrovni se to jen hemží nebezpečím. Zpočátku sice budete jen pomocí háku létat vzduchem, ale záhy budete muset mít především přesnou ruku, neboť smrtící koule jsou všude kolem vás, navíc se k nim brzy přidají i střílející klauni, takže o zábavu budete mít postaráno. Nikdo a nic se vás nesmí dotknout, jinak se dočkáte nesympatického opakování jisté části levelu. Proto vždycky potěší, když získáte jeden z mnoha checkpointů. Veškerý pohyb je umožněn pouze šipkami a, již zmíněnou, vystřelovací skobou, což znamená, že nebudete skákat, nebudete střílet. Jen musíte od vedlejších stěn nabrat výšku a kotvu vystřelit znova.

Možná to zní poněkud monotónně, ale věřte, že s nástrahami a pastmi, které na vás čekají a nejsou úplně jednoduché na překonání, se hratelnost a zábavnost této hry o něco zvýší. Máte-li navíc rádi retro grafiku, můžete titulu připočíst plusový bodík.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

MarieH

MarieH | 29.05.20 v 21:14

Dobrá hra

PavelH

PavelH | 27.10.16 v 16:43

Super hra.

kokosmen265

kokosmen265 | 15.01.15 v 07:47

nervák


galerie

Streemerz Streemerz Streemerz Streemerz