recenze

Jigsaw Deluxe

Jigsaw Deluxe

Je to nepsaný zákon, že z krabice se skládačkou puzzle se určité dílky ztrácejí. A z čím většího počtu se obrázek skládá, tím více jich přirozeně chybí. Když se pak člověk po měsících bezesných nocí a neomluvených dní ve škole dobere do závěrečné fáze, zjistí, že té kočce v bikinách chybí půlka hlavy, autu kolo a slavnému zámku jedna věžička a to zrovna ta nejhezčí.
Na ztrácení částeček mám svou vlastní teorii, ale raději se místo toho zkusím uklidnit u dnešní hry, kde se mi žádný puzzlík zašantročit nepodaří.

Je toho opravdu dost, co na vás čeká. Tak honem skládat. V prvním kroku si toho moc dovolit nemůžete, protože všechny obrázky něco stojí a na začátku logicky nemáte plný ranec bodů na nákup skládaček. Už zde ale uvidíte tematicky zaměřenou sbírku. Dívky si mohou složit roztomilá štěňátka v košíku, zatímco hoši se pustí do pěkného sporťáku. Nebo třeba obráceně. Vyříznutí kousků také můžete změnit, ale zase to něco stojí. Nicméně už od počátku si můžete vybrat, zda se pustíte do hry na čas, nebo se spokojíte s relax módem. V prvním případě máte pod obrázkem jakousi jedoucí lištu, ze které si berete potřebné díly a nesmíte dovolit, aby některý z nich dorazil do vytčeného cíle. Chce to sebou trochu hodit, přesto vám je v případě nouze poskytnuta pomoc. Na stejné liště se čas od času objeví lupa, magnet, které umístí objekt mnohdy rychleji než vy. Za rychlost a také za každý umístěný kus dostáváte body. Na co je využít už jsme zmínil na začátku.

Hra má všechny stupně obtížnosti, tak si jen zvolte rozlišení a směle do toho. Myslím, že každý příznivec puzzle by si měl přijít na své.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Jigsaw Deluxe Jigsaw Deluxe Jigsaw Deluxe

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce