recenze

Sýrový svět

Sýrový svět

Casual zábava pro všechny generace. Vrhněte se do řešení puzzlů a rozmanitých hádanek s příjemně vybalancovanou obtížností. S tímto myšákem se zkrátka nudit nebudete.
Příběh je asi takový, že naše dvojice myšáků má hlad a vyřešením pěkné řádky hádanek si udělají novou zásobu sýra. Herní svět je rozdělen do 7 lokací a stereotyp rozhodně nečekejte. Každý level, každá hádanka je specifická, originální a nedá se říct, že je vždy úplně snadná. Je to takové příjemné zapojení mozků – ani zákysové, ale ani ne triviální. Budete dojit krávu, skládat objekty do krabic, hledat kombinaci k sejfu nebo rozdíly, snažit se zapojit okruh žárovek a tak dále. Vždy vás čeká něco jiného a originálního. Rozhodně se nenechte zmást roztomilou grafikou, je to spíše casual hra pro celou rodinu.
Velmi jednoduché ovládání, kdy hledáte a používáte předměty, připomíná žánrově nejvíce adventuru. Každý stisk se počítá a jednotlivé doteky se vám počítají během celé hry, je tak možnost porovnat dosažené skóre s ostatními hráči. Žádný stereotyp a super zábava. Čeští vývojáři se zase jednou pořádně předvedli!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Iveta111

Iveta111 | 11.08.16 v 23:17

Krásná hra.


galerie

Sýrový svět Sýrový svět Sýrový svět Sýrový svět Sýrový svět

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce