recenze

Armagedon Armadilo Run

Armagedon Armadilo Run

Že nemáte rádi tanky, protože jsou na nich pásy? Nemáte rádi pásy? Například ty tankové a nebo například ty bezpečnostní v autě? Zahrajte si tuto povedenou skákačku a hned si pásy oblíbíte. Budete totiž v roli sympatického, avšak nic nedarujícího pásovce, procházet skrz všemožné nástrahy a potýkat se s kdoví čím.
To, že se budete potýkat s kdoví čím, jsem myslel vážně. Narazíte totiž na všemožnou havěť, která vám bude znepříjemňovat vaše počínání. Od nějakých větších krys až po velké masožravé kytky. A nejsou masožravé jen proto, že se tak jmenují, ale samozřejmě proto, že žerou maso. A na svém jídelníčku mají také pásovce a to je špatné. Jediným lékem na takové potvůrky je pistole, plamenomet a nebo popřípadě pořádná sniperka. Zbraní je zde docela dost na to, že se jedná o tak malou hru.

Ještě bych rád věnoval chvilku speciálnímu módu, který budete používat při pohybu přes nepřekonatelné překážky. No s tím, že jsou nepřekonatelné jsem tak trošku lhal. Ony totiž překonatelné jsou. Svého pásovce pěkně sbalíte do klubíčka, šipkou dole a kutululůůů. Význam této věci je takový, že vyskočíte výš. Také se můžete rychleji pohybovat, avšak nevýhodou je, že nemůžete střílet. To ale nevadí, pokud jde do tuhého, zase se rozbalíte a vesele používáte oblíbenou zbraň z vašeho arzenálu. Přeji vám příjemné chvíle s možná trošku lépe vyzbrojeným a krvelačným pásovcem :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Armagedon Armadilo Run Armagedon Armadilo Run Armagedon Armadilo Run

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce