recenze

Flocking Hell

Flocking Hell

Plošinovka, ve které se primárně skáče přes ovce opásané dynamitem (jako Usámovci), se jen tak nevidí. Dnešní kousek Flocking Hell je vtipnou hopsačkou uvedeného kalibru, která i přes graický handycap vcelku pobaví.
Po instalaci hry Flocking Hell a shlédnutí grafického prostředí jsem si zprvu myslel, že se jedná o omyl. Ručně kreslená grafika na úrovni žáčka základní školy opravdu není to pravé ořechové, co by mělo recenzenta dobře naladit.

Ona velikost 9 MB instalačního souboru zprvu naznačovala, že by hra mohla mít v sobě cosi ukryto, což se postupně také naštěstí potvrdilo. Ale popořadě. Hrajeme v roli pubertálního hocha, který se nějakou shodou okolností ocitá v prostředí plném nepřátelských kreaturek, v první fázi ovcí. Úkolem jeho jest proskákat od začátku do konce levelu bez ztráty kytičky, konkrétněji bez kontaktu s ovečkami. Ovečky jsou milé, mají takové veselé vlčí zuby a některé z nich vláčí na svých bedrech kopu dynamitu, která při dotyku exploduje. Vcelku vtipné a vcelku nám to i vylepšuje trochu rozpačitý dojem z grafiky. Chlapec kromě skákání může sbírat zbraně i další bonusy, takže hra se díky tomu nejeví být přímo monotónní.

Celkově si myslím, že „peklo se stádem ovcí“ stojí za zahrání. Konkrétněji jedno zahrání. Ani já a předpokládám ani vy se k ním určitě vracet nebudeme, ale na chviličku i pobaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

anička | 09.05.06 v 15:41

kde jsi ty? znamost.cuz


galerie

Flocking Hell Flocking Hell Flocking Hell Flocking Hell Flocking Hell

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce