recenze

Flight Chase

Flight Chase

Znamenitý postřeh, rychlé reakce, dobrý odhad vzdálenosti, myslíte, že to všechno máte? Tak to zužitkujte při hraní Flight Chase.
Flight Chase na první pohled – alespoň než začnete hrát – nevypadá na to, co je. Ovšem ani prosté modré pole, technicky rozdělené čtvercovou sítí, ani papírové letadélko či vlaštovka stejně technicky pendlující po určených drahách, ani ještě techničtěji působící mašinky, jezdící sem a tam každá po jedné hraně pole a vysílající, pro vašeho papírového hrdinu smrtící, elektrické šlupky, neoklamaly mou dceru. Je to prostě Pacman a hotovo. Víceméně má vlastně pravdu.

Navzdory svému pochybnému původu vládne Flight Chase nezanedbatelnou hratelností a chytlavostí a umí i potrápit. Až budete začínat nevím kolikátou už hru po tom, co jste se opět dozvěděli, že "s takovým skóre to tedy nevyhrajete", dáte mi určitě za pravdu. Avšak nebojte, stačí trochu praxe a určitě dostanete šanci odeslat své skóre na internetovou listinu vítězů. Což je dobrá motivace, stejně jako pěkné zpracování hry. Hlavně nezapomeňte sbírat životy! :-)

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

80 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Flight Chase Flight Chase