recenze

Time Extended

Time Extended

Letíte si takhle světem, ničíte nepřátele a máte radost z toho, že vám neubývají životy. Ale problém je v tom, že ten čas v rohu ubývá a ubývá, nula pak znamená konec hry. Dokážete si tuto akci prodloužit?
Time Extended je čistě o tom přežít co nejdéle. Hlavním problémem nejsou nepřátelské jednotky, ale čas, který ubývá, a pokud dostanete zásah, tak se odečítají další sekundy. Jediná možnost, jak vydržet, je vyhledávat a sestřelovat všechno kolem vás, což vám kromě bodů dá i drahocenné vteřinky.
Tím pádem vám asi o této vesmírné střílečce nemusím říkat, že vám začátky budou připadat velmi krátké, ale stačí pár pokusu a určitě se setkáte i s nějakým tím bossem. Krom časové motivace si můžete užít i pokusy dostat se mezi 3 nejlepší hráče online.
To jsou asi hlavní přednosti, samotná grafika je sice retro, ale docela v tomto ražení sedí. Na druhou stranu jsem čekal nějaký slušnější systém vylepšování a nepřátelé taky nepatří mezi nejoriginálnější prvky, přesto dáváme slušný počet procent, protože Time Extended baví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Petulinda

Petulinda | 13.11.17 v 11:38

text příspěvku

Sůvička

Sůvička | 17.12.16 v 01:44

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 06.08.16 v 16:18

další vesmírné dobrodružství


galerie

Time Extended Time Extended Time Extended Time Extended