recenze

Castle of Shadows

Castle of Shadows

Epická akční hra, ve které si to jeden hrdinný týpek rozdá proti přesile monster s obřím mečem v ruce. Zkrátka svět je zase jednou v pěkné šlamastice a vy s tím musíte něco dělat.
Není akční hry bez solidního tempa, zbraně a hordy nepřátel na každém kroku, které je nutno rozsekat na nudličky. A nic z toho nechybí ani zde. Ovládáte maníka, s nímž si to jdete přes lokace plné nepřátel. Likvidujete je luxusním mečem a zběsilým mačkáním tlačítka a odměnou jsou zkušenosti na vylepšování. Všechno to dost dobře vypadá a na displeji barevně vybuchuje a odvíjí se i nějaký ten hutnější příběh, který by tedy mohl jít přeskočit dle mého soudu.

Pokud jde o zpracování ovládání, je potřeba si zvyknout na joystick, kterým ovládáte pohyb, a někomu může dost vadit jeho umístění, přes něž není postava zcela vidět, dokud nevběhne na hrací plochu. Systém bojů sice obnáší povětšinou tisknutí tlačítka, ale v kombinaci s pohyby lze uhýbat a také bojovat ve vzduchu.

Hra vás při spuštění požádá o přihlášení do jakéhosi účtu, ale jde hru spustit i bez registrace tohoto účtu jako host. Povedená akční řežbička.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Castle of Shadows Castle of Shadows Castle of Shadows Castle of Shadows Castle of Shadows Castle of Shadows

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce