recenze

Two

Two

Klasická vesmírná střílečka obohacená o jeden velmi zajímavý element. Tak by se dala jednou větou charakterizovat dnešní gameska. Pokud máte podobné hry rádi, není na co čekat…
Pánové z BGames jsou našim čtenářům jistě velmi dobře známí. Vynikající sérii stříleček Lethal Judgment (první, druhý, třetí a čtvrtý díl) by byl totiž doslova hřích opomenout. Vedle těchto legend mají tito vývojáři na svědomí i další již méně nápadné tituly. Jedním z nich je dnešní Two. Již název naznačuje, že ve hře půjde o dva hlavní prvky. Nepřátelé jsou totiž rozděleni do dvou skupin – červené a modré. Na každou skupinu platí jen stejnobarevné střely, mezi nimiž můžete libovolně přepínat. Podle barvy je pak musíte také sestřelovat. Tento nápad výrazně oživuje hratelnost a celou hru velmi ztěžuje. Občas totiž útočí obě skupiny nepřátel a přepínání mezi střelami lze jen těžko stíhat. Pokud přidáme i klasicky vynikající zpracování a to jak po zvukové tak grafické stránce, nezbývá než konstatovat, že BGames opět odvedli znamenitou práci. Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

sae | 17.03.12 v 13:42

dabry

Jack | 04.11.07 v 02:32

Bohužel nepřehledné a nehratelné. Hra pro vopičáky, kteří budou neustále - náhodně přepínat mezi red a blue a snad pokročí do vyššího levelu. Šmejd.


galerie

Two Two Two

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce