recenze

Eliminator 3D

Eliminator 3D

Vesmírná střílečka v GameMakeru. Budete vrženi do víru boje, jak dlouho obstojíte? Nepřátel bude čím dál víc. Palte jak diví, inhumujte vše živé, snažte se zničit co nejvíc vesmírné havěti... a pusťte si k tomu nějakou pěknou muziku.
Máte letadýlko (mimochodem, v téhle hře jsem ho neviděl prvně) a musíte likvidovat stále se objevující vesmírné dopravní prostředky kolem vás. Postupem času, jak vám bude nabíhat score, budou přibývat druhy vozítek a jejich zájem o vaši maličkost bude vzrůstat, stejně jako rychlost, se kterou vás budou prohánět po černé "semtamťupkaté" ploše. Jako oživení máte za každých tisíc zničených nepřátel tzv. "smart bomb", bombu, která zničí vše živé (kromě vás).

Dejte si pozor na ovládání. Klasickými šipkami ovládáte směr kanónu, pohyb je pak veden přes WSAD. Nejednou vás tato ulítlost bude stát život. Teď mě napadá, že hra se snad v základu trochu podobá stařičkému Space a jeho remakům, ale spíše vzdáleně (a nepříliš povedeně).

Přesto je však Eliminator3D možností k zabavení na krátké letní okamžiky, kdy se vám jeho prostřednictvím nahromadí alespoň trochu toho adrenalinu (nebo žluči?). Přesto však není tak špatná, abyste ji odvrhli kvůli necelým čtyřem megabajtům na disku. Vcelku mě zabavila, fanouškům GM mohu s čistým svědomím doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Eliminator 3D Eliminator 3D Eliminator 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce