recenze

Vectron Assault

Vectron Assault

Máte rádi retro střílečky? Pak vás možná dnešní kousek zaujme, protože právě tato gameska na vás bude působit až tak, že návrat do starých časů bude velmi pravděpodobný. Podrobnosti se dozvíte ale tradičně až v naší recenzi.
Pouze dva levely. To je přesně číslo, které je v této gamesce k dispozici. Protože nejde o nějak závratné číslo, přiznám se vám, že jsem dlouho váhal, jestli gamesku zařadit mezi klasické recenze, anebo spíše nášup. Nakonec jistě sami vidíte, jak jsem se rozhodl. Vedl mě k tomu zejména fakt, že je zde k dispozici i level editor. Samozřejmě to ale nebyl jediný důvod.

Atmosféra! To je to, oč tu běží. Už při spuštění na vás dýchne s poměrně zajímavým nádechem. Společně se zajímavě pojatou grafikou, kdy zde jsou v podstatě k dispozici jen jakési drátěné modely, pak ze hry skutečně budete mít takový dojem, jako byste zkoušeli opravdu nějakou postarší kultovní záležitost. Vaším hlavním úkolem je přitom projít oba levely a ve všech zničit nepřátele. Je to poměrně jednoduché, zvláště když přihlédnete k faktu, že veškeré pozice a pohyby jsou znázorněny na radaru. Ovládání je rovněž zvládnuté velmi dobře a tak by neměl být problém si gamesku užít ve všech ohledech.

Nejvíce zamrzí snad jen ten nízký počet levelů. Částečnou satisfakcí sice pro vás může být level editor, ale pochopím, když si kvůli tomu hru nestáhnete. Pokud se ji však přesto rozhodnete „koštnout“, Vectron Assault vám svůj účel do posledního puntíku splní. A vy jistě budete po celý zbytek dne příjemně naladění.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

80 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Vectron Assault Vectron Assault Vectron Assault Vectron Assault Vectron Assault