recenze

Vatman

Vatman

Ochránce ulic, jehož pěsti budí ve všech pouličních gaunerech nevídanou úctu, přichází na naše obrazovky. Tentokrát to však nebude ani Superman, ani Batman, nýbrž nový hrdina jménem Vatman. Svou identitu zcela neskrývá a jeho kostýmem mu jsou černé brýle, modré kalhoty, bíle triko a krvavě rudá pláštěnka.
Jeho revírem je ulice, jeho tempo je vražedné, jeho protivníkem jsou pouliční chuligáni. A co je jeho úkolem? Vymýtit všechny tyto človíčky. Tak to je Vatmanův příběh, ve kterém budete mít pochopitelně nemalou roli. Vy jste totiž ten, kdo jej ovládá.

Princip hry není nějak složitý, zkrátka jdete ulicí a mlátíte všechny svalnaté lumpy, kteří po vašem úderů odlétají kdesi do dalekých končin. Po chvilce cesty můžete narazit i na palici, která vám nahradí vaše ruce. Ta má ale nevýhodu v tom, že trvá hodně dlouho, než s ní udeříte, proto jsem povětšinu hry rozdával rány pouze holýma rukama. Občas narazíte i na počítač, za který můžete usednout, nezjistil jsem však, jaký je účel téhle věcičky. Hlavně zde jde o to, zničit v každém kole určený počet oponentů a zůstat přitom samozřejmě naživu.

Grafika není zrovna lahodná pro oko, ale hratelnost vás na chvilku chytne. Co se týče zvuku, tak se tady můžete „těšit“ na výkřiky zasažených nepřátel, nebo zvuky dopadajících pěstí na jejich čelisti.

Pokud chcete zahnat nudu, pak neváhejte...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Vatman Vatman