recenze

Nanite Blaster

Nanite Blaster

Být vědcem v laboratoři, pod kterou je atomová bomba připravena kdykoliv vybouchnout, rozhodně není nejpříjemnější, kór když vám v cestě ven stojí armáda pavouků. Popadněte zbraň, připravte se a kosba může začít – to vše ve hře stvořené během 48 hodin.
Tvořit hry během dvou dnů není jednoduché, zvláště když mají být něčím originální a nápadité. Na stránkách Ludum Dare jsou pravidelně pořádány soutěže o tvorbu her na dané téma během jednoho víkendu. Úkol je to zcela jistě nelehký a ne vždy se to podaří. Dnešní gamesa není z těch nejlepších, ovšem ani z těch nejhorších. Jedná se o lehký nadprůměr, ale budiž Nanite Blaster přičteno k dobru, že 48 hodin je opravdu krátká doba.

V dnešní akční hře se ocitáte v kůži vědce, který se ve špatnou chvíli octnul na špatném místě a je jen na vás, jak úspěšný bude jeho útěk z laboratoře, mající aktivovanou atomovou bombu pod podlahou. Úkol to není zrovna jednoduchý, hlavně díky velkému množství nepřátel a taky faktu, že vaše laserová puška se po chvíli střílení přehřeje a vy musíte počkat, až teplota zbraně klesne níže k bodu mrazu. Dalším faktorem významně ovlivňující obtížnost je šibeniční časový termín, který budete velice často proklínat, stejně jako obrovský počet nepřátel, již se na vás v jednom kuse vrhají.

Grafické zpracování je velice strohé a dalo by se říci, že je vcelku archaické, což ale příliš nevadí. Horší než grafika je zvuková stránka hry, která občas leze pěkně na nervy a občas byste měli chuť přijít o sluch. Jak bylo řečeno v úvodu, Nanite Blaster patří k lehkému nadprůměru, který vás na chvíli pobaví, ale jakmile ho vypnete, rychle na něj zapomenete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

wozimba

wozimba | 14.07.18 v 15:12

chybně pojmenované, je to imitace ninja blaster


galerie

Nanite Blaster Nanite Blaster Nanite Blaster