recenze

2D Xtreme Generations

2D Xtreme Generations

Další z řady bojovek, takzvaných MUGENovek. U tohoto typu her pak mou první otázkou bývá, jaká sorta postaviček mi bude k dispozici. Už jsem si totiž zvykl na rychlou akci a spoustu soupeřů, kterým nakopu pozadí. A vždycky se musíte snažit, aby to nedopadlo naopak :-).
Spousta možností a spousta postaviček. Toť první deviza tohoto dílka.

A jde se hrát. Jako už standard lze chápat široká nabídka možností pro jednoho či více hráčů. Většina z nás ale stejně sáhne po tom klasickém režimu arcade. Předtím však není na škodu navštívit nabídku options a hru si upravit k obrazu a schopnostem svým. Pak už se na vás vyřítí to, na co já se těším nejvíc. Výběr postavy. Pečlivě loudím a hledám některého z oblíbenců. A tentokrát je to mix opravdu zajímavý. Želvy ninja, Street Fighter, Tranformers, ale třeba i Homer Simpson a Earthworm Jim. Zkrátka je si z čeho vybírat. Samotný boj pak záleží na tom, za koho hrajete. I když to může znít zajímavě, je tento aspekt slabinou hry. S některým hrdinou totiž můžete bojovat pomocí určitých kláves a předvádět tak různě silné údery. Pak si ovšem vyberete jiného borce a ejhle, nejenom, že se ovládá jinak, ale také síla jeho úderů není to, co jste si představovali. V praxi tedy buďto mlátíte do klávesnice jako smyslů zbavení a stejně prohrajete, nebo rozsekáte soupeře, aniž by si vůbec škrtnul, pomocí jedné, maximálně dvou kláves.

I přes tuto nevyváženost je to ucházející bojovka, na které se může vyřádit takřka každý. Nikdo vás taky nenutí, abyste hráli za někoho, kdo vám „nesedne do ruky“.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

mrte | 05.11.09 v 21:24

husteeeeee


galerie

2D Xtreme Generations 2D Xtreme Generations 2D Xtreme Generations 2D Xtreme Generations

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce