recenze

Turrican 2002

Turrican 2002

Pod tímto tajemným názvem se skrývá skvělá střílečka odehrávající se v tajemném prostředí. Jediné co máte, jsou zbraně a odvaha. Neváhejte a vyzkoušejte tuto skvělou hru!
Turrican 2002 nám toho moc neřekne. Stejně jako hra je i tento název celkem tajemný, ale nedá se říci, že by hra byla hororová. Jen prostředí, kudy se ve hře vydáváte, jí dělá z části tajemnou. Po spuštění hry na vás čeká úvodní menu s nastavením, které si určitě projděte a nastavte si klávesy tak, aby vám to vyhovovalo.

Je to totiž celkem rozhodující okamžik, neboť ovládání vás dovede k novým rekordům, ale chce se na klávesnici orientovat. ;) Vše začíná v jakési odlehlé krajině s vodopády a hlavně spoustou nepřátel, které musíte zlikvidovat. K tomu vám pomůže spousta zbraní, které však musíte posbírat. Hned na začátku najdete tajnou kostku, do které když střelíte, získáte životy, zbraně a další vylepšení. Zbraně jsou různé v dosahu a rozptylu, takže si sami vyberete tu, která vám nejvíce vyhovuje.

Pokud jste se tedy rozhodli pro nějakou zbraň a jste si jistí, že lepší už nenajdete, tak si dejte pozor, co sbíráte, protože můžete omylem sebrat i zbraň, se kterou jste začínali a to zrovna nepotěší. Když vám však běžné zbraně nestačí, tak máte možnost využít jednu ničící zbraň (používá se stisknutím mezerníku) nebo házet granáty (Alt). S těmito zbraněmi navíc hraje mnohem lépe. ;) Hra je celkem dlouhá, takže u ní nějakou tu hodinku prosedíte a s jistotou mohu říci, že se nudit nebudete. Neřešíte tu žádné hádanky, nemusíte příliš přemýšlet, takže je hra takřka pro každého. ;)

Někteří z vás, co si prohlédli screenshoty, si určitě říkají: "Tuhle hru jsem už někde viděl. Kde to jen bylo?". No nebudu vás napínat, Turrican 2002 je převzatá hra s automatů. Teď už je vám jasné, že ty peníze, co jste vrazili do automatů, byly zbytečné. Takže pokud si chcete vychutnat tuto skvělou střílečku zdarma, tak vám už stačí jen jedno – stáhnout. ;)

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

88 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Comos | 04.04.04 v 20:15

Tohle je dobrej remake Turrican,no spíš to je Turrican 2002.Super hra,kterou jsem hrál na C64.Comodoristi a Amigisti zavzpomínejte !!!


galerie