recenze

Tank Duel 2005

Tank Duel 2005

Souboje dvou tanků ve 3D provedení. Reálná simulace ovládání tanku i střelby. Takový je zkrácený profil hry Tank Duel 2005. Máte-li rádi tankové bitvy ve 3D provedení a ještě k tomu pro dva hráče, tak je možné, že si dnes přijdete na své.
Tankové duely jsou častým tématem pro akční freeware hry. Důkazem může být výsledek hledání v databázi našich her. Stačí napsat „tank“ a pak už si jen najít hru, která vám sedne. Tyto bitvy jsou většinou dělány dvěma způsoby. Může to být v obyčejnější podobě jako např. Tankoz nebo Tank Wars On-line a zároveň i ve 3D podobě jako třeba Think Tanks. Oba dva druhy jsou kvalitní a záleží jen na vás, který vás více pobaví.

Dnešní bitvy spadají do kategorie 3D her. Než se však pustíte do hraní, měli byste se informovat o jednotlivých položkách v menu, které určitě nepřeložíte :) První od shora je spuštění hry, druhá: žebříček nejlepších skóre, třetí: options (raději nezkoušet, nepřeložitelné :) a čtvrtá: exit. Hra je pro dva hráče, takže po rozluštění menu by mělo následovat shánění spoluhráče. Pokud budete sami, nezahrajete si. Hra bohužel nenabízí souboj proti počítači, což je docela nevýhoda. Avšak jste-li dva, je problém vyřešen a můžete se pustit do akce. Hra nabízí pouze jednu mapu, na které se můžete utkat. Ovládání jde ztuha, tedy podobně jako u běžných tanků. Střelba jde pomalu, vždy po výstřelu musíte čekat na doplnění střeliva, což též napodobuje realitu.

Ne každý má to štěstí, kdy sedí u počítače s hravým sourozencem, který si s ním rád Tank Duel 2005 zahraje. Jste-li jedináček a sedíte právě doma sám, tak si hru určitě nestahujte. Tedy pokud nemáte zájem luštit čínštinu. :) Grafika mě příliš neoslnila, navíc pouze jedna mapa a žádný výběr tanků. Díky těmto aspektům sahám níže se svým hodnocením. Podobné hry jsou zkrátka jen na vyzkoušení nebo jako uvedení nějaké série, ale v případě Tank Duel 2005 bychom se na pokračování asi ani příliš netěšili. Jediné, co lze na hře kladně hodnotit, je ovládání. Toť vše...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

bosso | 24.03.05 v 22:28

nemate k tomu preklad. To aby som sa zacal ucit cinsky.

denisa | 23.02.05 v 15:21

10000


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce