recenze

Homerun@dhg

Homerun@dhg

Hrdina 3D hry, která prověří vaše reakční schopnosti, má za úkol stále jen běžet. Nezáviděníhodná pozice. Ale jen díky němu, si můžete prověřit, jak rychle a přesně dokážete reagovat v momentě, kdy nemáte příliš mnoho času na přemýšlení.
Homerun@dhg je typ hry, který jsem už dlouho nehrál. Hra je 3D a navíc má jen 1 MB, což by mělo přilákat dost zvědavých hráčů. Občas se mezi 3D hrami najde nějaký skvostný kousek, který rádi vyzkoušíme a něco takového by měla představovat i dnešní hra. Sice se to obejde bez střílení, ale za to můžete naladit skvělou odpočinkovou náladu, do která tato hra perfektně zapadne.

Po spuštění hry následuje menu, kde se po kliknutí na položku start dostanete do nabídky levelů. Každý level nabízí jiné prostředí a hlavně jiné překážky. Pokud začnete prvním levelem seznámíte se nejlépe se hrou a principem, na kterém je založena. Ovládáte tedy malého človíčka, který se snaží doběhnout na určené místo. To místo je však za několika překážkami, které musíte nejčastěji přeskakovat, ale i se jim běžně vyhýbat. Plošiny, které přeskakujete jsou však do sebe různě vzdáleny, takže vám nebude stačit jedna rychlost pohybu, ale musíte je šipkami měnit. Po přeskočení jedné plošiny totiž může následovat další, jinak vzdálená a nebo překážka v podobě zdi, do které při vyšší rychlosti narazíte.

Hra nabízí dost levelů a většinu z nich se vám nepovede projít na první pokus. Tudíž je zaručena delší doba hratelnosti, pokud se tedy budete chtít přesvědčit, zda na to máte. Mimo přeskakování a správné volbě rychlosti je třeba si dávat pozor i na to, na co skáčete. Některé světle červené plošiny pro vás mohou znamenat okamžitou smrt a můžete začít od znova. Levely jsou kvalitně sestaveny a po chvíli odpočinku vždy následují pernější chvíle, kdy už si nemůžete jen tak v klidu běžet.

Kvalitní hratelnost, 3D zpracování, velikost 1 MB, dobré ovládání, to vše by vás mělo přesvědčit o tom, abyste Homerun@dhg vyzkoušeli, neboť podobných her moc není a hlavně v současné době už ani nevycházejí. Výjimku můžete vyzkoušet dnes a zábava by měla být zaručena.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

gsfg | 23.08.04 v 16:00

.....

LnicJ | 23.08.04 v 00:47

No tak "skvostný kousek" to rozhodně není, ale uplná blbost taky ne


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce