recenze

ZooChess

ZooChess

Zajímáte se o šachy? Přemýšlíte rádi? Pokud ano, vše je v pořádku, ale pokud ne, tak byste tuto hru měli vzít jako výzvu a vyzkoušet své myšlení. ;)
Název jednoznačně popisuje hru. Jde o šachy, ale proč „Zoo“? No ve hře je trochu z přírody, tak autor trochu zpestřil název přidáním „Zoo“. Dalo by se říci, že mu jeho úmysl vyšel, neboť i mě hra zaujala hlavně díky začátečnímu „Zoo“.

Sice jsem myslel, že bude hra vypadat mnohem jinak (např. po šachovém poli by se mohli probíhat tygři :) ale i tak si myslím, že název hru celkem vystihuje, ale hlavně zpestřuje. ;) U šachů se musí přemýšlet a to je činnost, která nebaví zrovna každého. Taktické posouvání figurek, logické myšlení apod. – bez těchto vlastností nemá cenu ZooChess hrát.

Hra začíná působivým menu, které je stejně jako celá hra kompletně 3D. To dělá ze ZooChess něčím jiným než jen nudnými šachy. Na začátku je samozřejmě na vás, abyste si vybrali svou barvu. Možnosti jsou stejné jako u klasických šachů, tedy černé a bílé. Doporučuji projít si Options, abyste věděli co a jak se dá při hře měnit. Určitě využijete přibližování a oddalování obrazovky funkčními klávesy F11 a F12.

Další doplňky jsou spíše už jen detaily, ale možná je využijete. ;) Co více k šachům napsat? No asi už nic. Snad bych vám měl jen popřát hodně štěstí a pevné nervy. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

nacero | 02.09.03 v 21:49

grfika je dobra (dal jsem 10 procent) ale hra nedodrzuje pravidla a to je u sachu asi pruser (dvakrat ze tri her se snazil podvadet) takze kdo chce mit doma 3D hejblatka na obrazovku s motivem sachovych figur tak vzhuru do stahovani!!!

Lord Spirit | 01.03.03 v 19:08

Neje mi to rozbali!!!
Co s tim, není to nějaká chyba u vás?

čočka | 03.02.03 v 21:12

JESTLY TO NEPUDE KDYŽ TO ZTÁHNU TAK TO ROZFLÁKÁM JASNÝ!!!!!! §:-(

Wervin | 03.02.03 v 21:08

WOW

Dan | 31.01.03 v 23:33

Prosimvas mohli by ste mi napsat jak se hra Zoochees spousti? Hru sem si stahla spustil ale napsalo mi to ze program provedl neplatnou operaci a kdyz sem dal podrobnosti tak mi to napsalo ze je cosi na nejake dinamicke knihovne v radku 0162:............ To dalsi si nepamatuju prosim pomozte z obrazku se mi hra moc libi. :-)


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce