recenze

Tumiki Fighters

Tumiki Fighters

Tato japonská střílečka ve stylu R-Type vás zavede do světa složeného z kostiček - nám dobře známých z dětských stavebnic - a vaším úkolem bude likvidovat vše, co vám přijde do cesty. Hra s originálním zpracováním i slušnou hratelností od Kenta Cho je tady.
Japonský vývojářský tým známý pod značkou Kenta Cho vytvořil již mnoho počítačových her jako například U-cade, Titanion, Val and Rick, rRootage, Noiz2sa, Parsec 47, Mu-cade, A7xpg, Gunroar, Torus Trooper. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby převážná většina z těch her nebyla velmi originální a velmi dobře zpracovaná. Jejich gamesky jsou většinou originální především po stránce grafiky, která jest plná zajímavých efektů, výbuchů a podobně. Běžné objekty zde často nahrazují všemožné čáry, tečky, kuličky a jiné.

Dnešní - mnou zde recenzovaná - hra s názvem Tumiki Fighters je na světě od začátku roku 2004 a její výjimečnost, jak jsem naznačil výše, je ve zpracování. Jedná se o střílečku ve stylu R-Type, kde ovládáte letadlo plující nad rozmanitým světem a likvidujete vše, co vám přijde do cesty. Nepřátel je spousta a jsou různí. Vše, co na obrazovce je zobrazeno, je složeno z kostek, kuliček a trojúhelníků, tak jak je známe ještě z dětských stavebnic - a právě toto zpracování dělá hru snadno zapamatovatelnou a odlišuje ji od mnoha her na stejném herním principu.

Všechno ve hře je provedeno výborně - hudba, zvuky, grafika a hratelnost je prostě O.K. A tak neváhejte a downloadujte! Těším se na další hry od Kenta Cho, co vy?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Triple T | 12.11.07 v 15:55

>Japonský vývojářský tým známý pod značkou Kenta Cho vytvořil již mnoho počítačových her
Kenta Cho neni tym, ale jeden clovek, (ne)znamy pod prezdivkou ABA. Novejsi hry jako Titanion a Mucade (coz je mimochodem hra pravdepodobne identicka s tou, kterou oznacujes jako U-cade) vytvoril pod znackou ABA Games.
Mohl jsi do recenze napsat vic o samotne hre - clovek nemusi znat cele dilo Kenty Cho, aby si vsiml, ze Tumiki Fighters vynikaji predevsim originalni hratelnosti, diky ktere podle nich mimochodem vznikaji komercni Blast Works.


galerie

Tumiki Fighters Tumiki Fighters Tumiki Fighters

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce