recenze

Tropical Storm

Tropical Storm

V roli výsadkáře jste postupně vypouštění na různé ostrovy a pokaždé musíte splnit zadané úkoly. Velkým kladem je jednoznačně líbivé technické zpracování, v čele s perfektní grafikou a s parádním hudebním doprovodem.
Skvělá akční hra v pěkném grafickém kabátku, tak by se dal Tropical Storm popsat v jedné větě. My si o něm však povíme trochu víc. Každá mise začíná tím, že seskočíte padákem na neznámý ostrov. Každá úrověň má vcelku odlišnou pevninu. Úkol je na všech ostrůvkách stejný, a to eliminovat nepřátelskou budovu. Úkol však není nikterak jednoduchý, protože cíl hlídá několik vojáků a bunkr, který nejde žádnou z nabízených zbraní zničit. Nepřátelští vojáci se navíc po smrti znovu "narodí", takže musíte jednat rychle. Arzenál zbraní určených k likvidaci oponentů není moc široký. První zbraní je Bizon, což je vcelku dobrá pistole. Druhá hračička je USP Pistol. Je o něco rychlejší než Bizon. Třetí destruktivní věcičkou jsou granáty. Zajímavostí je, že nemusíte nabíjet, a nábojů máte nekonečno. Možná vám tedy přijde hra jednoduchá, ale není tomu tak. Ukazatel zdraví se ze zeleného změní v červený velmi rychle, pokud se setkáte tváři v tvář s nepřítelem. Možná je někdy obtížnost až příliš velká, ale můžete ji v nastavení regulovat. Grafika je moc pěkná, stromy, moře, nebe, kopce, cesty, tráva a budovy jsou vcelku dobře zpracovány. Tropical Storm za to stjí každopádně. Neváhejte ani v případě, že máte modem..

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Michal | 24.01.06 v 20:34

CCC

Pc.mag | 21.04.03 v 11:58

Chtěl bych se zeptat,jestli tahle hra opravdu stojí za stáhnutí.Ma XP a jestli by mi nešla....

Dyler | 24.03.02 v 20:16

ad to, ze te hynek nezna - kdepak, on te zna moc dobre, divali jsme se na tebe vsichni v televizi, jak nadherne vypravis o tom, jake mas s pc zkusenosti a nekolikrat jsme cetli tvuj "nadherne psany" denicek, ktery je predobrazem toho, jaky opravdu jsi

a myslim, ze kdybys byl aspon trochu shovivavy, tak bys nad tim mavnul rukou, jenze svet internetu je uz takovy a tak, jak bylo receno, kdyz se ti hynek omluvi, ty to opepris hezkym screenshotem, kterej nejen ze uboze zaznamenava to, jak je clanek pretahnuty z sph do freegame, ale take zaznamenava to, jake ze mas zkusenosti (dejme tomu chatrenho razu) s tak vynikajicim programem, jakym je paint shop pro...

Dyler | 24.03.02 v 17:06

no, zajimave..:)

mumie | 24.03.02 v 12:57

> Je mi ze Zdeňka Cendry opravdu smutno, protože
> on nebere nic jiného než konkurenční NEKOREKTÍ
> boj. Pokud ho znáte, víte dobře, že krade
> daleko více, než náš bývalý redaktor, kterého
> tím však neomlouvám..

... :) .... uz jsem to psal asi 1000x, TY to dokonce pises v dnesnim editorialu :) neobvinuj, nepomlouvej, nehanob, pokud neznas :)

add dnesni editorial: ruku na srdce? ... jak by ses zachoval ty? ... predpokladam, ze naprosto stejne!

To ze rikas,p ze nemuzes cist vsechny clanky na Internetu rozhodne neni omluva, ale pouze nalepúka pro mene chapave ... :) ale urcite to neni argument . ...

add omluwy ... ja je beru ... jestli sis v dnesnim editorialu na SPh vsiml, nerikam tam nic, nez pravdu, nic jineho, nez se stalo, zadne sve nazory, pouze neco, co bylo ...

Hynek Žalčík | 24.03.02 v 01:04

Ano, je to tak. Vyšel zde článek od jistého Martina Kubíčka, který byl pouhou kopií článku z plnehry.supersms.cz. Byl jsem na to upozorněn šéfredaktorem zmíněného webu, a článek jsem přpsal vlastním slohem. Redaktora, co toto udělal, jsem bezpodmínečně vyhodil.
Otázkou je, kdo je lama. Ano, je pravda, že jsem otiskl článek hajzlíka, který ho pouze zkopíroval. Ale můžu já snad číst všechny články na internetu? Můžu já vědět, jestli ho odněkud nezkopíroval? Sám jsem se šéfredaktorovi super plných her omluvil, okamžitě po odhalení události. Otázka je jasná, jsem snad lama? Odpověď je u vás, ale myslím, že jsem se zachoval naprosto korektně. I tak se za vzniklou situaci omlouvám i čtenářum, uznávám, že jde o velmi trapnou záležitost.

Jestli se však někdo chová nekorektně, tak to je šéfredaktor zmíněného webu. Omluvil jsem se mu, situaci napravil, a on přesto vydá editorial, ve kterém píše, že krademe jeho články. Kubíček ukradl pouze jedn článek, a já ho okamžitě po odhalení této zkušenosti smazal. Zachoval jsem se korektně, narozdíl od Zde%ňka Cendry, který si vůbec neváží mých možná až přehnaných omluv, a naprosto s klidem vydá naprosto nekorektní, urážlivý a sprostý materiál.

Je mi ze Zdeňka Cendry opravdu smutno, protože on nebere nic jiného než konkurenční NEKOREKTÍ boj. Pokud ho znáte, víte dobře, že krade daleko více, než náš bývalý redaktor, kterého tím však neomlouvám..

Hehe...LAmy | 24.03.02 v 00:45

Vsichni se podivejte na plnehry.supersms.cz na editorial, pak poznate, ze ti, co delaj tento server, jsou lamy!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce