recenze

Titanium Snail

Titanium Snail

Hra od Digipenu. Už jen toto by mělo být zárukou kvalitní hry, kterou Titanium Snail určitě je. Svižná akce viděná z boku, spousta výbuchů a zbraní je samozřejmostí. Jen škoda, že bez přátel můžete hrát jen sami proti sobě.
Titanium Snail je typickou akční střílečkou, která téměř ničím nepřekvapí. Rukama vám projde spousta zbraní, pistolemi počínaje a kulomety zdaleka nekonče, jimiž postřílíte mnoho nepřátel. Pokud budete zruční a přesní. Vaší nepřátele nejsou tupí jako stádo dobytka, neboť proti vám nestojí počítačový protivník, ale hráč z masa a kostí. Ač se to může zdát výhodou, není to úplně pravda. Pokud si nenajdete lidi, kteří by si s vámi rádi zastříleli, můžete pouze pobíhat po mapách a střílet si do zdi.

Graficky vypadá hra velice dobře, navíc se skvěle pohybuje a některé animace stojí za to. Škoda, že podobnou chválu nemohu pět na hudbu, protože žádnou v této hře neuslyšíte. I přes absenci hry pro jednoho hráče je hra velice povedená, čemuž razantně napomáhá právě lidský faktor. Fragům zdar!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Titanium Snail Titanium Snail Titanium Snail