recenze

Myriad

Myriad

Nikdo zřejmě nikdy nespočítá, kolik tady bylo vesmírných stříleček v tu horším, tu lepším balení. Máme čest s jednou z nich i dnes? Bohužel ano... Myriad nabízí trochu pěkné grafiky i trochu zábavy, ale s ničím to rozhodně nepřehání.
Vaším úkolem tentokrát bude za pomocí dvou tlačítek myši rozbít komplex, který máte pod sebou, přičemž je nutné zbavovat se palbou i jeho ochránců, kteří se budou kolem vás v závislosti na úrovni náhodně generovat - nic složitějšího a inovativnějšího nečekejte. Že vás sestřelili těsně před tím, než jste stačili zlikvidovat poslední díleček pod sebou? Vaše smůla... Samotná hratelnost je na tom tentokrát překvapivě dobře, ovšem minimální rozdíly mezi úrovněmi a logicky přicházející stereotyp sráží Myriad zpět mezi lehce nadprůměrné kousky, přestože nechybí tradiční řádka štítů a jiných osvěžujících bonusů.

Co je ale vysoce nadprůměrné, je vizuální stránka věci, sestávající z kombinace 2D pozadí a 3D animovaných objektů. A nutno podotknout, že naanimované jsou velmi slušně.

Myriad je určitě velmi slušná odpočinková hra, což koneckonců dokázala na Caiman Easter 2006, kde se umístila spíše v horních patrech. Pro vážnější, delší a kvalitnější hraní se ovšem raději podívejte po titulu á la Lethal Judgement 3 nebo Funky Space, který je ale obdobně krátký jako dnešní pokus...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Myriad Myriad Myriad Myriad Myriad