recenze

The Design

The Design

Na pohled nevzhledná, ale přesto velice zajímavá gameska, kde se prakticky po celou dobu budete muset pekelně soustředit, abyste neudělali nějakou fatální chybu, která by měla za následek opakování celé hry. Vítejte ve světě The Design.
Ono opravdu ta koncentrace bude důležitá. Úkol totiž nelze jen tak jednoduše vyčíst a skutečně chvilku potrvá, než se do hry dostanete. Holdujete-li grafické stránce, budete pravděpodobně zklamáni. The Design je spíše dílko pro fajnšmekry.

Oč tedy jde? Pokusím se to nějak rozumně popsat. Ovládáte dva základní body – dvě malé tečky, které jsou propojeny (potřebovat budete obě ruce, každý bod se ovládá zvlášť). Jakmile se s tím trochu sžijete, zbystřete pozornost na obrazovku, kde uvidíte několik čtverečků ve dvou různých barvách (červená, bílá). Nás budou zajímat ty bílé. Budete se muset snažit o to, abyste je s vašimi dvěma body „protnuli“. Čtverečky zmizí a vy si navýšíte vaši položku score. Možností jak si přilepšit je zde více, ale tohle byl skutečně ten základ. Máte-li skutečně rádi něco nevšedního, pak The Design je pro vás jako stvořený.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

ajdy | 20.08.07 v 09:36

docela dobrá hra jen je docela těžký sledovat ty tečky, čtverečky a nezapomenout která tečka se čím ovládá.


galerie

The Design The Design The Design