recenze

Wootman

Wootman

Sami nebo s kamarádem v kooperaci vyrazte bojovat proti zlu v této akční hře, kdy Wootman a jeho parťák jdou nakopat pár robotických zadků. Předem upozorňuji na možnost, či respektive spíš nutnost, nastavit ovládání klávesnice.
Chvíli jsem se bál, že kvůli ovládání tato gameska nebude přínosem, ale spíše nehratelným peklem. Naštěstí si lze celé ovládání od základů nastavit tak, aby vám šlo takříkajíc do ruky.

Jak v sólo módu, tak také ve hře dvou hráčů si budete muset probít cestu skrze takzvané sektory. V nich se to hemží bojovými roboty všeho druhu. Společnou však mají tu vlastnost, že střílejí a chtějí vás zabít. O zábavu je tedy postaráno. K tomu se přidává ještě hopsací složka ve formě všelijakých plošinek, ostrůvků a také všudypřítomné snahy nedostat zásah od nepřítele.
Tímto způsobem si klestíte cestičku dál a dál, až narazíte na bosse. Jestliže se vám hra zdála těžká, mnohokráte jste přišli o život v boji nebo třeba špatným skokem, tak tito bossové jsou ještě o kousíček obtížnější. Když už člověk překoná všechny peripetie, neočekává hned v prvním kole takový „záhul“. Ve dvou se to ale jistě lépe střílí, takže nastavte klávesnici a vzhůru do toho.

Hra to není úplně špatná. Možná je o nějaký ten fous obtížnější a také vzhledem k herní obrazovce by všechny herní objekty mohly být větší. Na můj vkus jsou jak postavičky, tak vše ostatní velmi malé. A skákat na jezdící titěrnou plošinku není ve hrách úplně nejpříjemnější.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Sůvička

Sůvička | 12.12.16 v 00:59

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.09.16 v 09:23

tak to je dobře že se dá hrát i ve dvou

Iveta111

Iveta111 | 05.09.16 v 20:44

Pěkná hra.


galerie

Wootman Wootman Wootman Wootman Wootman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce