recenze

Cyber Skunk #7

Cyber Skunk #7

Další prezentace velmi kvalitního enginu je zde! Opět je pro vás připraven jeden celý level plný nepřátel a jiných nástrah a bude záležet je na vás, jak daleko se dostanete. Takže vzhůru do toho a půl je hotovo. Více prozradí ale až několik dalších řádků.
Možná si vzpomínáte na starší počin s názvem Cyber Skunk #6. Stejně jako v dnešním případě se ale jednalo „pouze“ o demonstraci enginu firmy Cyber Skunk Picture. Vyplývá z toho několik důsledků. Tím prvním je asi fakt, že můžete počítat s tím, že vše co po stránce technického zpracování přinesly předchozí demonstrační prográmky, nabídne i Cyber Skunk #7. Dále je vhodné zmínit, že i dnes je připraven pouze jeden level, jenž ale na druhou stranu nabízí vše, co můžete od takové akční hry čekat.

Jak už tak bývá tradicí, začínáte beze zbraně. Nebude ale trvat dlouho a jednu získáte. Půjde o klasickou pistolku, která vám ale pomůže zbavit se úvodních nepřátel. Krátce na to pak v pohodě doplníte arzenál o ostřelovací pušku a samopal. Nepochybuji o tom, že si pak dokážete poradit s libovolným nepřítelem. Jen dávejte pozor na to, že munice je velmi silně omezená, takže na plýtvání raději zapomeňte už teď. Nepřátelé vás totiž čas od času dokáží velmi nepříjemně potrápit a každá střela k dobru je plus. Když už jsem nakousl problematiku nepřátel, pak bych dodal, že kromě lidí zde narazíte i na zvířata a hmyz. Ten jakoby prošel mutací, protože reálně na přerostlé brouky narazíte jen stěží.

Pokud jste hráli předchozí ukázky, pak vám titul prakticky příliš mnoho nového neřekne. Přesto jde ale o velmi zajímavý počin, který opomenout by byla velká škoda. Hodnocení stanovuji přesně na 80%. Pokud možnosti, které Cyber Skunk #7 přináší, jsou pro vás v některých ohledech nové, připočtěte si k výslednému hodnocení nějaké to procento navíc. Každopádně přeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Dacan84 | 27.02.08 v 14:00

Funguje to normálně,ale je potřeba naistalovat alternative codec na téhle adrese:
http://www.free-codecs.com/download/Real_Alternative.htm
je to přímo ze souboru get_codec.txt po stažení a instalaci to jelo úlně v poho

Leniccka | 26.02.08 v 11:05

mě také ne...

kordy | 08.02.08 v 16:02

sksel sem to ruzne ale nejde mi to:-(


galerie

Cyber Skunk #7 Cyber Skunk #7 Cyber Skunk #7 Cyber Skunk #7 Cyber Skunk #7