recenze

Bloodie

Bloodie

Bloodie je postarší akční hra z dílen české firmy Future Games. Ačkoliv technické zpracování moderně založenému hráči dnes již zřejmě nic neřekne, titul dokáže na několik minut celkem slušně zabavit. A to je to hlavní.
Bloodie je jednou z prvních her vývojářské/vydavatelské firmy Future Games (Posel bohů, Posel smrti, NiBiRu), která je dnes jednou z neuznávanějších v České republice. Jedná se o jednoduchou akční hříčku, která na několik minut rozhodně pobaví!

O co vlastně jde? Je to jednoduché; stáváte se jakýmsi ochráncem panáčka, který si chodí sem a tam (zřejmě aniž by tušil, jaké na něho číhá nebezpečí) v aréně. Musíte ho uchránit (rozuměj střílet a házet bomby) před nepřáteli, kteří se ho snaží zničit. Nic těžkého na tom není, nicméně hra rozhodně dokáže pobavit. Přihlédněte ovšem k faktu, že na technickém zpracování se již silně projevil zub času.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

alef | 05.02.07 v 22:12

Mě teda moc neodreagovává..:-DD spíš bych řekl že je pořádně adrenalinová po dohrání jsem byl vždy na prášky...ale zkuste se dostat přes 15 000! je to frkot!

artman | 13.09.06 v 20:22

tak tak, existuje jak hra Boovie, tak gameska Bloodie..

viz (uplne vespod). http://www.futuregames.cz/Boovie/boovie.htm

Tohle je ale vazne spise takova odreagovacka. Nazev je ale urcite korektni! :)

Lokutus74 | 13.09.06 v 20:03

Mám takový dojem, že FG udělali Bloodie jako reklamu na Boovie.
Nicméně Bloodie je píčovina, a Boovie je super logická hra...:-)

Ondra Koupil | 13.09.06 v 19:55

OK, existují dvě hry, logický BOOVIE a akční BLOODIE, sic pochybuji o autorství Futuregames. Protože Bloodieho jsem nehrál, můžu o grafice soudit jen ze screenshotů a vidím, že nejlepší prvky se skutečně ztratily.

Ondra Koupil | 13.09.06 v 19:53

Jako hrdý vlastník originálního CD této hry musím podotknout, že tato hra se nejmenuje Bloodie, ale BOOVIE. A grafika je výborná - sice jen VGA, ale to přeci není na škodu. Jednotlivé postavičky, jejich animace a prostředí je prostě kouzelné. Jen nesmíte být zaslepeni moderními hi-tech 3D hrami se superdetailními objekty a nevidět tak grafické kouzlo starších her. Rozlišení přeci není vše. Hráli jste Harbingera, co?


galerie

Bloodie Bloodie Bloodie