recenze

Tanks of War

Tanks of War

Variace rubanic dvou mnohatunových opancéřovaných kolosů už tady byly nesčetněkrát v tu horším, tu lepším provedení. Tanks of War od Verba Team Games patří želbohu k těm průměrnějším, ale na druhou stranu, kdo by nechtěl rozbít kamaráda, potupně se krčícího na druhém konci stolu.
Zašlo to dokonce tak daleko, že pokud jste se svým PC někde na samotce nebo prostě nemáte po ruce žádnou oběť z masa a kostí, je download ToW skutečným mrháním časem. Proč? Protože v honbě za co nejlepším multiplayerovým výsledkem zcela opomenul singleplayerovou kampaň. Dokonce ani pouhá quick battle tu není. Ne. Kdepak. K dispozici nafasujete klasické množství power-upů a arén, ale tak komplexní zpracování jako třeba u hry Tanky ][ nečekejte. Hratelnost přesto nepůsobí vůbec špatně, a jakmile se vám dostane pod kůži, budete své bližní poměrně často měnit v beztvarý krvavý flek.

Audiovizuální stránka věci je maximálně průměrná, ale i maximálně účelná, takže vás na obrazovce nebudou otravovat různá "zkrášlovátka", která možná chvíli zkrášlují, ve finále ale maximálně zaclánějí na bojišti. Díky tomu je také rozběháte snad na všem, k čemu je přidělán monitor.

Co dodat? Pokud tedy máte volnou chvilku a po ruce jednoho či více stejně agresivních kamarádů, stahujte, patrně nebudete litovat... Po pořádné singleplayerové záležitosti se ale rozhodně budete muset poohlédnout jinde... Třeba po takových Tanks Evolution.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Tanks of War Tanks of War Tanks of War