recenze

The Lost Castle

The Lost Castle

The Lost Castle je pěkná německá dobyvačně-budovatelská realtimovka s řádně provařeným názvem. Docela vysoko vyšvihnutá laťka obtížnosti ale zřejmě dvakrát nepotěší víkendové stratégy...
Vaším úkolem v The Lost Castle bude ubránit strategicky ne zrovna položený hrad. "Ne zrovna dobře" v praxi znamená obklíčený nepřátelskými šiky, přičemž odvrátit především prvních pět nájezdů může být tak nějak o nervy, protože ač je hra variací na tituly typu ANNO, její mechanismy nejspíše nepochopíte na první letmý pohled. Pokud to tedy s Reinerovou hrou myslíte vážně, určitě navštivte jeho homepage, kde se toho dozvíte dost nad rámec základních popisů.

Němčiny se většina z vás bát nemusí, hra je dobře anglicky lokalizovaná. Její grafika by mohla být lepší, to tedy mohla, nicméně tenhle typ her hráči povětšinou kvůli DX9 orgiím nevyhledávají. "Dobrá koupě"...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

tanjil | 24.06.07 v 08:10

i need it

Alhamain | 19.05.07 v 11:55

Opravdu zajímavá hra a opravdu jedna z těžších. Díky znalosti podbných titulů jsem již tušil jaké jsou strategické možnosti (prakticky je délka hry ryze závislá na tom, jak rychle se postaví ekonomika, ideálně je mít jen tolik obrany, kolik je nezbytně nutné a vše ostatní dát do vydělávání)... takže po několika hrách jsem dal 7485, ale mohlo být i víc a věřím že se na síti najdou tací, co o dost víc dali.

Je docela škoda, že hra nemá pořádný homepage kde by mohli hráči z celého světa porovnávat své výsledky a konzultovat strategii, ale člověk nemůže mít vše.

PS: hudba v úvodu je super.

Trugath | 03.05.07 v 08:13

V první větě recenze vypadlo slovo "dobře". A jestli máte ňákýho korektora, tak bych začal hledat novýho - takovejch chyb je tu docela dost... :)

Sniper | 25.04.07 v 11:53

Zajímavá hra, jedna z těch těžších. Docela by mě zajímalo, jakých score se tak ve světě dosahuje (většina konkurence, i freewarové, má internetové tabulky, ale jak jsem z homestranek pochopil, autro je spíše zaměřen na grafiku). Dal jsem 5700 a nebýt chybičky s věží, tak jsem ještě o kolo dál... Ale na její efektivná hraní to opravdu chce mít zkušenosti s podobnými tizuly.

tonny004 | 22.04.07 v 13:46

nic moc grafika a ani se to moc nedá hrát ale hlavně že to je aspoň trochu logické


galerie

The Lost Castle The Lost Castle The Lost Castle