recenze

ORC

ORC

O hře ORC platí pravidlo, že z názvu se o hře nedozvíte téměř nic. Někoho by mohlo napadnout, že zde toto slovo znamená fantasy příšeru - ovšem nenechte se ošálit - tentokrát tu máme robota!
Hra ORC vás zaujme už svou velikostí po stáhnutí. Má neuvěřitelných 367 kb a o to víc vás zarazí, jak je hra graficky zkrášlena. Vaším úkolem v této hře je s pomocí malinkého robůtka vyhnout všem nástrahám a překážkám. Nebezpečím se tak stanou například různé bodáky, plameny, jezdící hvězdice a nebo také pasti - které si sami otevřete v domnění, že jdete správnou cestou. Hra totiž připomíná bludiště a vy nejenže musíte "vyžrat" všechny hvězdičky v dané úrovni, ale musíte také najít cestu k cíli. Jakmile se vám cíl otevře, dostáváte se do dalších a těžších bludišť.

Grafickou stránkou jsem byl příjemně překvapen, na tak malou hru se jedná opravdu o dobře odvedenou práci. Sice mi chybí lepší grafické efekty, avšak hru lze řadit do solidního nadprůměru – alespoň co se na freeware poměry týče. Bohužel se zvukem je to již těžší. Občas se sice ozve nějaký ten výbuch - to je ovšem dle mého dost málo. To samé s hudbou - hra neobsahuje žádnou melodii, místo toho je na pozadí slyšet jakýsi bzukot. Řekl bych, že tak dlouhou čtvrthodinu jsem to trpěl - pak jsem byl nucen repráky utišit :).

Co říci na závěr? Máte před sebou možnost zahrát si povedenou arkádovou hru, která je slušně hratelná a do jisté míry i zábavná. Jako mínusy se vyznačuje absence hudby, zvuků a možná tak trochu i herní doba, kterou lze spočítat na minuty.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

ORC ORC ORC ORC ORC

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce