recenze

Pro-to-type

Pro-to-type

Dlouhotrvající akce, desítky nepřátel a atmosféra, která by se dala krájet. Stručný výčet hlavních předností nové vesmírné střílečky Pro-to-type máme úspěšně za sebou, nyní si titul pojďme představit trochu blíže.
Patříte-li k milovníkům klasických vesmírných stříleček, kde se na vás neustále řítí desítky nepřátel, pak byste měli zbystřit své zraky. Pro-to-type se nejvíce podobá typickým vesmírným střílečkám, známým už z dob osmibitů. Připravte se na jednu z nejtěžších poutí, kdy jste už před startem odsouzeni k jisté smrti. Nebo snad svůj osud dokážete zvrátit? Je čas ukázat všem nevěřícím Tomášům, že ve vás přecejen něco je; připravte se, vzlétáme!

Už jen samotné obrázky napoví, o co zde půjde v první řadě – pořádná akce, nikdy neutichající střelba, a především desítky nepřátel, jejichž cílem je právě vaše malá raketka. Cestou narazíte na spousty nepřátelských stanovišť; ať už se jedná o klasická vesmírná plavidla, či v zemi zasazené kanóny. Na konci každé mise vás pak vždy čeká nějaký ten boss – bonusy sbírané po cestě tak jednoznačně šetřete až na konec.

V podobném typu her vlastně ani o nic jiného, než o střelbu nejde, Pro-to-type pochopitelně není výjimkou. Základem potenciálního úspěchu je i vyvážené technické zpracování, se kterým nemá titul problémy; grafika je obstojná, zvuky příjemné. Pokud překousnete poněkud vysoce nasazenou laťku obtížnosti, není co řešit…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Pro-to-type Pro-to-type Pro-to-type