recenze

Hover Racer

Hover Racer

Lidé z Binary Moon už nám jednou dokázali, na jaké úrovni jsou jejich hry. Jak jsem slíbil, jejich hrám se budu věnovat i nadále, takže hned dnes tu mám další 3D závodní hru, která se vešla do 1.3 MB! Pokud na vás udělala dojem předchozí hra Limit Rush, tak dnes rozhodně neváhejte a vyzkoušejte Hover Racer!
Binary Moon nám už podruhé dokazují, že jim programování jde a že nás jejich hry vždy něčím překvapí. Nejen velikostí, grafikou, hratelností ale i celkovou náplní hry, která dokazuje, že mají dobré nápady a skvěle je realizují. Nejsou to vždy jen jejich myšlenky, je jasné, že si někdy vypůjčí nějaké ty vychytávky od jiných her, ale nejdou v kopírování až tak hluboko, čehož by si měl hráč vážit. ;)

Včera jsme vám představili jednu z her od Binary Moon - Limit Rush, takže není nutné nějak pátrat v paměti. Stačí si jen vybavit celkově tuto hru a dojde vám, že dnes pro vás nemůžu mít nějakou vykopávku. Binary Moon by nás zkrátka zklamat neměli a vkládám do nich důvěru, že se tak nestane. Hover Racer sice není nějak špičková hra, ale rozhodě se řadí mezi ty kvalitnější, co na Freegame.cz máme. Konkurence je podobně jako u Limit Rushe veliká. Zmíním se např. o Race Game nebo Racing Dynamics a je hned jasné, o čem je řeč. Na úroveň těchto her zatím Limit Rush ani dnešní Hover Racer nemají, ale věřím, že vás jednou seznámím se hrou, kterou budou mít na svědomí vývojáři od Binary Moon a bude lepší než zmiňované hry.

Hover Racer je závodění různých postav na vzdušných skateboardech. Setkáte se tu např. s Kennym ze seriálu South Park (pro jistotu jsem se zmínil, i když asi každý chápe, když ve světe her padne slovo Kenny). Další postavy se pak opakují, ale také nejsou k zahození, i když na Kennyho zkrátka nemají :) Hra je plně 3D, hratelnost je dobrá, i když rychlost hry je naprosto příšerná. Bude vám tedy trvat než projedete první kolo celé trati, nebo než někoho předjedete. Závodníci navíc stejně jako u Limit Rushe nekladou žádný odpor, když je předjíždíte a jen tupě přihlížejí. Na to by se měli pánové z Binary Moon trochu zaměřit a vytvořit nějakou umělou inteligenci, která by se snažila ztížit nám jízdu.

Na závěr vás musím upozornit stejně jako u Limit Rushe, neboť jde opět jen o demo, což dokazuje opět fakt, že jezdíte pouze jednu trať. Myslím, že demíček od Binary Moon už jsme si užili dost, pokud budu počítat i dnešní hru a mohla by se nám do rukou dostat nějaká plná freeware hra.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie