recenze

Storm Caliber

Storm Caliber

Máme tu něco pro milovníky nekončící akce. Ovládejte svojí raketku, střílejte a zneškodněte všechny protivníky! Zahynete pod náporem jejich střel nebo se vám podaří odolat? Vše záleží jen na vášem umu a šikovnosti.
Hry z dalekého Japonska jsou pro nás značně netradiční a občas až těžko pochopitelné. Tato gameska z místní produkce však zapadne do klasického evropského stylu a to nejen díky anglické lokalizaci.

Na úvod své mise si můžete vybrat hned ze dvou různých raketek – červené a modré. Liší se sílou střelby a pohyblivostí. Kterou zvolíte je jen na vás. Střílíte pomocí mezerníku, mocnější ale počtem omezený útok je možný využít klávesou x. Nepřátelé se skládají z všemožných vesmírných korábů, přičemž na konci levelu se dočkáte i silných bossů. Loď lze několika bonusy vylepšit. Všudypřítomná střelba a spousta akce z této hry čiší na první pohled. Jedná se o obrovskou řež, jež ukončí až obávaný nápis game over, nebo úspěšné dokončení všech levelů. Vedle dobrého pocitu z postupu se také počítají body.

Co se týče zpracování, rozhodně nečekejte nějaké velké zázraky. Našlapaná rychlá hudba vás doprovodí při průměrně graficky zpracovaných průletech temného vesmíru. Celkově nic nového. Storm Caliber je přesto výbornou zprávou hlavně pro fanoušky vesmírných stříleček a neustálé akce. Hráči toužící po alespoň trochu logickém postupu mohou v klidu vyzkoušet něco jiného.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Storm Caliber Storm Caliber Storm Caliber

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce