recenze

Cyklon

Cyklon

Vyzkoušejte si pomocí hry Cyklon být v kůži záchranáře. Proleťte se nad širým mořem, uleťte před cyklonem a zachraňte pár lidí! Celkem jednoduché, ale vyzkoušejte si to a poznáte, že to není jen tak.
Při hraní Cyklonu jsem vzpomínal na Playstationovou akční hru Soviet Strike, kde jsem se také vžil do role pilota vrtulníku a několika rychlými manévry se zbavil všech nepřátel. Bohužel tyto dvě hry jsou podobné jen v tom, že hrajete pilota vrtulníku.

To bude asi tak vše. Je jasné, že Soviet Srike má lepší grafiku, ale není to zrovna nejnovější hra, tak se o ní ani nedá tolik básnit. Na začátku hry se nacházíte na odlehlém ostrově, což je vaše základna. Pro některé bude možná problém vzlétnout, neboť na ovládání vrtulníku potřebujete několik kláves, což je tak trochu milé překvapení. Pomocí mapy najdete ostrovy s lidmi a vysunete pro ně záchranou židli a je to! Problém je však v tom, že vám občas dojde palivo, pro které musíte na další ostrov a cestou vás může potkat cyklon, po němž následuje smutný nápis „Je mi líto…“ Sám bych volil něco vhodnějšího – např. „Konec hry“, ale „Je mi líto…“? No nic. Jde jen o detail, který mi na hře nějak nesedí. Grafika je celkem dobrá. Na podobné hry překvapivě dobrá, ale zvukové efekty a začáteční menu trochu váznou. Lidi, které zachraňujete, jsou slyšet na míle daleko, ale nejde o volání o pomoc.

Spíše o kvik nějakých prasat. Menu je až příliš obyčejné, ale tyto chyby příliš neubírají na celkovém dojmu. Podobných her je dost, ale mají takovou grafiku? Zabaví tak jako Cyklon? Podle mě ne, takže hurá do toho!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Verunka | 04.09.03 v 15:30

Nevím jak odstartovat poraďte prosím

Kája | 03.03.03 v 16:25

Chudáci lidi které musíme zachránit !

franta | 01.01.03 v 17:01

tak zle to zase neni

fhg | 26.12.02 v 21:29

Blbost!zachnl...


galerie