recenze

Ball Bastard

Ball Bastard

Také vás dráždí neuvěřitelné množství nejrůznějších smajlíků, které lidé neustále používají? Tak jim to nandejte! V této skákačce si dosytosti užijete likvidování těchto žlutých usměvavých potvor. Podaří se vám je všechny zničit?
Většina lidí v noci spí. Najdou se však i tací, kteří tuto dobu využívají k tvorbě počítačových her. Zářným příkladem je dílko Ball Bastard, jež bylo dokonce vytvořeno jen za jednu noc. Programátor Radix, kterého známe například díky nedávno vydané kopii Marii ve vánočním provedení - Santasm nebo díky zajímavé střílečce Elacsy, pracoval na této veselé hře bez přestávky, což jen podtrhuje jeho vynikající práci.

Ovládáte Ball Bastarda, malý růžový míček, který je velmi rozzloben těmi ostatními v klasické žluté a hlavně velice usměvavé podobě. Kromě námětu je už tato gameska jen další obvyklá plošinovka. Nepřátele zlikvidujete klasickým skokem na hlavu, jejich velké množství však může našince občas děsit. Kromě nich je připravena také spousta dalších překážek. Využijete i zrychlený běh, pokud podržíte šipku dolů. Cestou za svým cílem projdete slušný počet levelů, které jsou rozděleny do několika zajímavých prostředí. Nakonec se dostanete až do jakési věže, kde se nachází samotný král smajlíků. Zda zvítězíte, záleží jen na vás. Příjemný je systém, kdy v každém kole můžete zůstat do té doby, než hru vypnete nebo postoupíte dál. Bez něj by byla hra asi nehratelná. Takto poskytuje slušnou hratelnost.

Ball Bastard je další z řady pohledných gamesek. Grafika je na koukání velice příjemná. Zvuky a hudba bohužel nijak nepřekvapí, ale ani nic nezkazí. Celkově mi nezbývá než udělit mírně nadprůměrné hodnocení. Dnešní titul se hraje opravdu solidně, pokud nemáte co dělat a jste fanouškem arkádových her, které nevyžadují větší dávku inteligence, neváhejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Ball Bastard Ball Bastard Ball Bastard Ball Bastard

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce