recenze

Star Prince

Star Prince

Tak parádní mimozemské civilizace jste ve hře ještě neviděli. Pojďte a bojujte proti všem možným individuím, která se vám postaví do cesty. Vezměte svou kosmickou loď, nabijte a palte, seč vám síly stačí. Když budete dobří, budou vám svěřeny nejrůznější mise.
Nejprve budete otestováni. Jak? Poletíte v pásu asteroidů, a že jich bude skutečně mnoho na malý prostor, tím si můžete být naprosto jistí. Nemusíte vůbec nic mačkat, abyste sříleli, vaše loď má totiž neomezenou zásobu munice, a tak pálí stále. A úplně sama. Vy máte za úkol se pouze vyhýbat, popřípadě manévrovat mezi jednotlivými nebezpečími.

Když překonáte první level, jste vhozeni do mise. Budete bránit nějaký úsek vesmíru. Setkáte se přitom s nejrůznějšími příšerkami, které si autoři vymysleli. Vůbec to s nimi nebudete mít jednoduché, jsou poměrně silné a odolné. Po čase se naučí střílet také, a tak máte proti sobě rovnocenného soupeře. Jenom několikanásobně rozmnoženého. Na konci vás čeká boss. Jednou ranou jej rozhodně neskolíte. Musíte si najít vhodnou strategii, při níž ztratíte co možná nejméně. Životy jsou tři. V levém horním rohu uvidíte tři srdíčka. Každé je rozděleno ještě na čáru života, jež se po zásahu krátí.

Hříčka je velmi pěkně graficky zpracovaná, pobaví vás přijatelné efekty a vzezření všech zúčastněných.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

frodopipin

frodopipin | 10.02.16 v 06:50

Celkem povedená hra


galerie

Star Prince Star Prince Star Prince Star Prince Star Prince