recenze

Combat Tanks

Combat Tanks

Combat tanks je zajímavá hra pro dva hráče, a velmi dobrá pro jednoho hráče. Tak jako tak, jde bohužel o krátkou shareware verzi. Pokud si však chcete zabojovat v tanku, neváhejte! Zábavnost této hry je vysoká!
Na první pohled velmi jednoduchá hra, ale již po pár minutách vám dojde, že jde o super hříčku. Pravdou je, že nejsložitější na celé této hře je její nápověda, která je fantasticky obsáhlá, až mi to přijde jako zbytečné. Předem chci zdůraznit, že jde o shareware verzi, takže bohužel není přístupno moc misí, a hra je taková ošizená, ale za těch pár kilobytů je to proklatě dobrá zábava. Ocitáte se s tankem v určité aréně, kde si musíte dát pozor na překážky, které by vás mohli zpomalit, či byste v nich mohli uvíznout. Například vjíždět do bažiny, nebo na kopeček není dobrý nápad. Zabřednete, a nepřítel si vás v klídku vychutná. A kdo že po vás vlastně jde?

Cizí tanky, útočné helikoptéry, chlápci s raketometem, letadla.. Zkrátka se ocitáte v houšti raket, kulometných střel, napalmu, bomb, min.. Peklo. Ale ani vy nejste bezbranní. K dispozici jsou pro vás miny, kulomet a samozřejmě takové střely. Munici si doplňujete jako bonusy ležící náhodně po aréně. Ze začátku nebudete trpět vážnějšími ztrátami, váš silný pancíř a časté bonusy vás udrží v dobrém stavu, ale později.. Ještě mě překvapila kvalitní hra dvou hráčů, kterou si asi dokážete představit, dva tanky proti sobě. Bohužel graficky hra dost pokulhává, ale nemyslím, že by to byl nějaký vážnější problém. Skvělé je, že se arény odehrávají v různých podmínkách, ať už jde o pouště, zasněženou pláň, či obyčejné pole. Doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

dan | 07.02.08 v 17:49

jak se hry spouští?

Adamos | 23.12.02 v 23:55

Naprosto skvělá oddechovka, měl jsem ji celou - total NADUP! Ale zmizla mi nekde v nenavratnu, takze diky aspon za to demo.

Karel | 20.11.02 v 07:31

Urcite ji hrajes uz dlouho,ze?

UnHynek | 12.11.02 v 22:26

proc prosimte? ;o)

Martinka H. | 11.11.02 v 14:59

hra vhodná pro voly

| 08.11.02 v 02:53

Super


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce